#Fapte care se vad cu ochiul liber

Domnul Primar Dan Pasat alaturi de echipa dansului din primarie prin implicare și munca au reușit sa obțină finanțare de la bugetul de stat coroborat cu o finanțare din bugetul local pentru un proiect extrem de important pentru dumneavoastră, ILUMINATUL PUBLIC.
După cum bine ați văzut, la ultima reabilitare a iluminatului public nu s-a executat conform normelor, iar lămpile au fost instalate din 2 in 2 (sau deloc, anumite străzi n-au beneficiat de loc de iluminat ),unele deteriorându-se mai repede de cât v-ati așteptat, deoarece nu erau conforme.
Proiectul se va întinde pe aproximativ trei luni, deoarece se dorește schimbarea tuturor lămpilor de lumina cele de 30 watt cu 50watt asemenea celorlalte localități europene. Drumul național, cel județean și străzile lăturalnice vor beneficia de iluminat public (lămpi de 30 watt) corespunzător pe fiecare stâlp.
Locațiile de interes pentru dumneavoastră vor beneficia de asemenea de iluminat public spre exemplu: Bisericile, cimitirele, școlile,locurile de joaca, terenurile de fotbal.
Toate casele din comuna Bucsani vor beneficia de iluminat public unde nu exista stâlp, se va monta unul astfel vom acoperi toată suprafața comunei .

#24 de ani mincinoși =PSD

#următori ani vor vorbi FAPTELE= DAN PASAT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: