COMUNICAT DAN PASAT

Dragi locuitori ai com. Bucsani,


As dori sa va exprim, în numele întregii echipe a lui Moș Crăciun, cele mai sincere mulțumiri si cuvinte de prețuire pentru sprijinul acordat si pentru solidaritatea exprimată care ne încurajează să continuăm aceste acțiuni.
Asa cum am promis in campania electorala, schimbările incep sa se vada si vreau sa va asigur ca institutia Primăriei com. Bucsani functioneaza pentru si în folosul cetățenilor comunei.
Recunoștința mea se îndreaptă către toți cei care ne-au ajutat si sprijinit în acest demers, si ma refer aici la cetățenii cu suflet mare care au avut voința si posibilitatea de a contribui financiar pentru a-i oferi sprijin Moșului, de asemenea, consilierii com. Bucsani (cei care au votat pentru sprijinirea acestui proiect), Spiridusii si Craciunitele Moșului, tineri voluntari care au contribuit esențial la împachetarea, încărcarea si distribuirea cadourilor oferite de Mos Crăciun.
Consider că atitudinea manifestată de înțelegere a rolului acestor acțiuni si a importanței educării tinerilor generații, în sensul cunoașterii, priceperii si respectării tradițiilor ne onorează ca oameni.
Momentele de cumpănă din ultimele luni, în care ne-am regăsit deopotrivă cu toții, indiferent de convingeri, de statut social, de idealuri si de năzuințe, au pus greu la încercare societatea in care trăim. Totusi, copii, tineri, adulti si vârstnici, cu toții, am înfruntat cu tenacitate necazurile ivite si continuam sa o facem impreuna, pentru ca impreuna suntem mai puternici.
Transmit, așadar, mulțumiri tuturor celor care prin implicare, prin prezență si prin participare au transformat evenimentul într-un succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: