Paste 2022

Ieri, 16 aprilie 2022, s-a desfășurat acțiunea de distribuire a pachetelor de Paște, în toată comuna, într-o singură zi.Domnul Primar, consilierii și voluntarii s-au asigurat că fiecare familie primește darurile de la iepuraș, și ne-am bucurat de primirea dumneavoastră călduroasă, ca în fiecare an.Domnul Primar Dan Pasat și echipa sa vă urează sărbători fericite, pace, iubire și liniște în suflete!

La multi ani de Ziua Femeii!

Dragi mame, fiice, soții si bunici din comuna Bucșani – acest mesaj este pentru dumneavoastră! 🌷💐🌺🌸
Vă prețuim, vă respectăm și ne dorim să vă arătăm toată aprecierea. Avem multe de învățat de la femeile din viața noastră – calmul, bunătatea, puterea de care dați dovadă – calități cheie pentru o lume mai bună! 💛Domnul Primar Dan Pasat s-a asigurat că și anul acesta doamnele și domnișoarele din comuna noastră se vor simți apreciate de Ziua Femeii, făcând acest gest minunat din bugetul personal.
Așadar, domnul Primar Dan Pasat și echipa sa vă transmit cele mai bune gânduri și vă doresc primăvară în suflete, bucurii și împliniri nenumărate!
La mulți ani tuturor femeilor! 💐💛

Micșorarea tarifului la consumul de apă

Astazi, 11.06.2021, a avut loc ședința de consiliu unde, la propunerea Primarului Dan Pasat, s-a votat de către consilierii PNL micșorarea tarifului la consumul de apa , de la 5,00 lei la 4,00 lei metrul cub.

Aceasta propunere de micșorare a fost una dintre promisiunile lui Dan Pasat făcute in campania electorală, datorită nemulțumirilor dumneavoastră privind mărirea abuziva a tarifului.

Încă o data Primarul Dan Pasat și consilierii PNL au demonstrat ca iși țin promisiunile făcute in timpul campaniei electorale și sunt alături de toți cetățenii comunei Bucsani indiferent de culoarea politica.

Alegeri la Organizația PNL Bucșani

Astăzi, 04/07/2021, au avut loc alegeri la Organizația locală PNL Bucsani.

In urma voturilor liber exprimate au fost aleși următorii membrii :

1. Președinte : Mănescu Spiridon

2. Vicepreședinte : Bratu Sandu

3. Chivulet Adrian

4. Micu Grigore

5. Secretar : Chivulet Ionel

La ședința au participat ca invitați domnul senator PNL Toma Petcu, domnul Vicepreședinte al consiliului județean Giurgiu Cristian Anculescu și domnul Vasile Moise reprezentant PNL.

Împreuna vom munci pentru binele comunității noastre!

Cadastrare GRATUITĂ, succesiune GRATUITĂ!

În data de 07.07.2021, Primarul comunei Bucșani, Dan Pasat, împreună cu reprezentanții OCPI și Societatea de Cadastru au stabilit demersurile pentru CADASTRARE și SUCCESIUNE GRATUITE, pentru TOȚI cetățenii comunei Bucșani. Această întâlnire a avut loc pentru a veni în sprijinul cetățenilor comunei Bucșani.

Încă o dată domnul Primar Dan Pasat ne demonstrează că promisiunile sunt respectate!

Prevenție și protecție împotriva virusului SARS-COV2

Stimati cetateni,

In data de 07.10.2021 s-a intrunit Comitetul de Urgenta format din domnul Primar, dl. Viceprimar, dna. Inspector SVSU, preotii bisericilor Vadu-Lat, Obedeni si Bucsani, Seful de Post, Comitetul Tehnic Local format din asistent social, doua doamne referent si mediatorul de sanatate, si dl. Director al Scolii Bucsani, subiectele discutate pe ordinea de zi fiind masurile pentru preventie si combatere a virusului SARS-COV2, avand in vedere situatia pandemica in care ne aflam.

Masurile de preventie care vor fi puse in aplicare sunt :

🔹 identificarea familiilor infectate cu virusul SARS-COV2;

🔹informarea cetatenilor in ceea ce priveste igiena corespunzatoare pentru a minimiza riscul de infectie;

🔹importanta vaccinului pentru individ si comunitatea din care face parte.

Dupa identificarea familiilor infectate de virus, Mediatorul de Sanatate si Seful de Post se vor ocupa atent de nevoile acestora.

Incurajam persoanele care prezinta simptomele specifice virusului sa solicite ajutor cadrelor specializate pentru a avea grija de nevoile dumneavoastra, iar in cele din urma se poate obtine certificatul care atesta trecerea prin boala.

Prin autodeclararea infectarii cu virusul se restrange astfel aria de raspandire a bolii in comunitate.

Pe aceasta cale, va informam ca Mediatorul de Sanatate si Asistentul Social din cadrul Primariei Bucsani va vor sta la dispozitie cu orice informatie de care dumneavoastra aveti nevoie.

Va dorim multa sanatate, atentie, si va rugam sa respectati masurile obligatorii de igiena, purtare a mastii in spatii publice si pastrarea distantei sociale!

Achiziții spre binele comun

Educația are puterea sa schimbe vieți. Șansele de care avem parte datorita educației, pentru a ne dezvolta armonios, sunt esențiale în formarea noastră ca oameni, acestea contribuind la crearea unui caracter puternic și independent.

Astazi clopoțelul a anunțat începerea noului an școlar în toate școlile din satele comunei noastre.

Cu aceasta ocazie, domnul Primar Dan Pasat vă transmite, atât copiilor, cât și părinților, că veți avea toată susținerea în toate problemele care vor apărea și, de asemenea, vă informăm că avem un microbuz nou pentru a facilita transportul copiilor la școală!

Cu ocazia începerii anului școlar 2021-2022, domnul Primar Dan Pasat și echipa sa vă urează mult succes copilașilor și părinților!

Iluminatul stradal – o problemă veche, rezolvată cu profesionalism

Satul Obedeni

La nici un an de mandat, domnul primar Dan Pasat a bifat multe dintre promisiunile făcute în campania electorala, iar iluminatul stradal, care este in plina desfășurare, a fost un punct important.

Acest proces se desfășoară în 4 etape, și anume:

1 – iluminatul pe străzile principale;

2 – iluminatul pe străzile comunale;

3 – pe parcursul anului viitor vor fi amplasati stâlpi la fiecare gospodărie care în momentul de fata nu beneficiază de acest factor;

4 – în aceasta etapa va fi montata instalația nocturna pe stadionul din Vadu-Lat.

Cu sustinere si răbdare comuna noastră se va bucura de beneficiile moderne pentru o mai buna calitate a vietii. Nevoia CETATEANULUI reprezintă punctul de plecare in fiecare proiect demarat, atenția e centrata pe CETATEAN si pe cerințele acestuia, iar domnul Primar Dan Pasat face tot posibilul ca toate obiectivele din platforma program propusă inițial sa fie duse la îndeplinire!

Gânduri bune tuturor!

Achiziții spre binele comun

In data de 04.10.2021, Primăria Bucșani a intrat în posesia unui utilaj, și anume un buldoexcavator, achiziționarea acestuia necesitând multă documentație și multă răbdare.

De asemenea, buldoexcavatorul a fost cumpărat cu bani din fondul european, la un preț de 100.000 Euro.

Buldoexcavatorul achiziționat din fonduri europene

Acest utilaj are lamă pentru deszăpezire, tocătoare pentru iarbă, plus efectuarea de alte lucrări. Achiziționarea buldoexcavatorului reprezintă o mare investiție în binele comun al tuturor locuitorilor, un ajutor care vine în sprijinul cetățenilor pentru efectuarea lucrărilor în situații de urgență.

Buldoexcavatorul achiziționat din fonduri europene

Domnul Primar Dan Pasat dovedește că reușeste să ducă la îndeplinire tot ce își propune și toate acestea ne demonstrează, încă o dată, că nu ne-am înșelat atunci când l-am ales pe cel mai bun!

Gânduri de bine tuturor!

Proiect de cadastru general

🔹Astăzi, 20.08.2021, domnul Primar Dan Pasat a constituit o ședință de informare împreună cu reprezentanții ANCPI Giurgiu, firma de cadastru Total Bussines Land și angajații din cadrul Primăriei Bucșani.

🔹Aceștia au dezbătut cum se va desfășura întregul proiect de cadastru general în comuna Bucșani, județul Giurgiu.

🔹Începând de săptămâna viitoare se va stabili un program pe sate pentru informarea cetățenilor cu privire la documentele necesare.

🔹Vă rugăm să ne ajutați cu o distribuire la această postare, susținerea dumneavoastră e foarte importantă pentru noi!