Mos Craciun 2022

In comuna noastra, in ultimii 3 ani exista o traditie de Sarbatori. In fiecare an, in preajma Craciunului, dl Primar impreuna cu ajutoarele sale, incearca sa aduca in casele noastre bucurie, caldura, recunostinta si nu in ultimul rand muuulte cadouri.
Astazi Caravana lui Mos Craciun si-a incheiat calatoria din Comuna Bucsani, urmand ca in urmatoarele 3 zile, dl Primar impreuna cu Mos Craciun sa ii viziteze pe copilasii nostrii la scoala. Va invitam si pe dvs., dragi parinti, la serbarile organizate in scolile din comuna noastra, sa impartasim magia Craciunului si sa ne bucuram impreuna de micii colindatori!

Mos Craciun 2022

Lumina nasterii Lui Hristos se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape.
Astazi, dl Primar impreuna cu ajutoarele sale au incercat sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin promisiuni indeplinite!
Va multumim pentru caldura, linistea, lumina si veselia cu care ne-ati intampinat!
Maine, caravana lui Mos Craciun isi va continua drumul in satele Bucsani si Podisor.

Paste 2022

Ieri, 16 aprilie 2022, s-a desfășurat acțiunea de distribuire a pachetelor de Paște, în toată comuna, într-o singură zi.Domnul Primar, consilierii și voluntarii s-au asigurat că fiecare familie primește darurile de la iepuraș, și ne-am bucurat de primirea dumneavoastră călduroasă, ca în fiecare an.Domnul Primar Dan Pasat și echipa sa vă urează sărbători fericite, pace, iubire și liniște în suflete!

La multi ani de Ziua Femeii!

Dragi mame, fiice, soții si bunici din comuna Bucșani – acest mesaj este pentru dumneavoastră! 🌷💐🌺🌸
Vă prețuim, vă respectăm și ne dorim să vă arătăm toată aprecierea. Avem multe de învățat de la femeile din viața noastră – calmul, bunătatea, puterea de care dați dovadă – calități cheie pentru o lume mai bună! 💛Domnul Primar Dan Pasat s-a asigurat că și anul acesta doamnele și domnișoarele din comuna noastră se vor simți apreciate de Ziua Femeii, făcând acest gest minunat din bugetul personal.
Așadar, domnul Primar Dan Pasat și echipa sa vă transmit cele mai bune gânduri și vă doresc primăvară în suflete, bucurii și împliniri nenumărate!
La mulți ani tuturor femeilor! 💐💛